Meny

Verktøylinje

Søk

Kjell Haugen (t.v.) fra Arbeidstilsynets Region Indre Østland er leder av bransjeprogramgruppen for transport, mens seniorinspektør Morten Lien fra samme region er prosjektleder for tilsynssatsningen.
Kjell Haugen (t.v.) fra Arbeidstilsynets Region Indre Østland er leder av bransjeprogramgruppen for transport, mens seniorinspektør Morten Lien fra samme region er prosjektleder for tilsynssatsningen. Foto: Arne Danielsen

Tar grep om turbil og gods

«Innen utgangen av året vil Arbeidstilsynet i samråd med partene innen transportbransjen ha kartlagt arbeidsforholdene og utfordringene for turbil og godstransport. Samtidig er kontroll­etatene i ferd med å rigge til et samarbeid på området», forteller Kjell Haugen og Morten Lien fra Arbeidstilsynet.
Publisert: 12.12.2014

I Arbeidslivsmeldingen som kom i juni 2012, fremhevet et en­stemmig Storting viktigheten av å satse på treparts bransjeprogram for å styrke samarbeidet mellom myndigheter, arbeidsgiverorganisasjoner og fagbevegelse. De første trepartssamarbeidene startet innen renholds- og utelivsbransjen. Nå er også transportbransjen i gang, begrenset til gods- og rutebiltransport.

Les hele artikkelen her

Bunntekst